Vietnamské žluté kari 140 g
Autentické Vietnamské žluté kari z čerstvých surovin, které vyrábíme v Přerově ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné vietnamské kari s rýží do 15 minut a pochutnejte si stejně dobře jako v restauraci. Jedna sklenice naší „žluté kari pasty“ vystačí na 4-6 porcí kari.
Uvařte si doma tuto asijskou klasiku a pochutnejte si jako v restauraci. Díky naší omáčce Vietnamské žluté kari z čerstvých surovin si připravíte rychlou a fantastickou večeři bez extra námahy. Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži a naše Vietnamské žluté kari. Dozdobíte čerstvým chilli nebo lístky koriandru a vše máte do 15 minut hotovo.
Toto Vietnamské žluté kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích. K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření.
- Z jedné sklenice uvaříte 4-6 porcí vietnamského kari.
- Čistě rostlinného původu a je tedy vhodná i pro vegany.
- Vyrobené pouze z čerstvých surovin v Přerově.
- Příprava Vietnamského kari nezabere víc jak 15 minut.
- Jídlo jako z restaurace uvaříte doma za třetinovou cenu.
Mrkev, olej řepkový, cibule žlutá, paprika žlutá, citrónová tráva, zázvor, palmový cukr, česnek, koriandr, voda, chilli papričky (< 1,5 %), koření (< 1 %), sůl jedlá, limetkový list. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, sóji a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě. Po otevření skladujte při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 4 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 837 Kj / 203 Kcal
Tuky < 16 g
z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g
Sacharidy 12 g
Z toho cukry 6,6 g
Bílkoviny 1,2 g
Sůl 0,6 g
Dodatočné parametre
Kategória: | karí pasty |
---|---|
Hmotnosť: | 0.14 kg |
Zloženie: | Vegánske |
Mistrem asijské kuchyně: Vietnamské žluté kari do 15 minut
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.