Sójovka japonská přírodně fermentovaná 500 ml
Japonská sójová omáčka přírodně fermentovaná bez přidaného glutamátu a konzervačních látek obsahuje řadu zdraví prospěšných látek a je velmi bohatá zejména na bílkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C. Díky sójové omáčce snížíte celkovou spotřebu soli, protože je bohatá na umami, která je typická slanou chutí.
5,0
1 hodnotenie
Sójová omáčka se využívá k dochucení asijských pokrmů, salátů, polévek nebo při přípravě sushi. Ochutit s ní můžete tofu, maso, ryby i zeleninu.
Pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, sóji a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě a po otevření spotřebujte do 90 dnů.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 4 měsíce.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 279 Kj / 66 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 2,1 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 9,1 g
Sůl 17,1 g
Dodatočné parametre
Kategória: | Sójovka |
---|---|
Hmotnosť: | 0.5 kg |
Zloženie: | Vegánske |
Jarní závitky s naší vynikající japonskou Sójovkou
Sójovka nad zlato!
5,0
1 hodnotenie
Pridať hodnotenie
5
4
3
2
1
5
H
Helena
Po téhleté sojovce si už žádnou jinou nechci kupovat.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.