Jablečný ocet nefiltrovaný s mateční kulturou, dlouho zrající, 500 ml
Nový nefiltrovaný raw Ocet jablečný, který několik měsíců zraje v sudech. Jeho chuť je díky tomu kulatější a jemnější. Přirozenému kvašení jablek vděčí za přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů.
Náš nový jablečný ocet nevyrábíme vlastně ani tak my, jako spíš kmeny šikovných kvasinek, bakterií a enzymů. Ocet obsahuje přírodní mateční kulturu, což je shluk tělu prospěšných mikroorganismů a enzymů. Díky tomu má daleko více živin a probiotik než klasický ocet. Je vyráběn přirozeným kvašením lokálních jablek bez jakýchkoliv přídatných látek. Jablečný ocet je náš oblíbený přírodní elixír pro mládí a dlouhověkost.
Ocet kvasný jablečný 100%. Kyselost: 5%. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru, sóji a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na suchém, temném a chladnějším místě.
MINIMÁLNÍ TRVANLIVOST: 7 měsíců.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 89 Kj / 21 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 1,2 g
z toho cukry 1,2 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl < 0,05 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Probiotické jablečné octy |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení: | Vegan |
Odpovědět