Kimchi středně pálivý korejský fermentovaný salát s probiotiky 500 g
Živá probiotika
Svěží a křupavé
Umami chuť
Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je navíc 100% vegan – místo rybí omáčky používáme vysoce kvalitní japonskou sójovou omáčku Kikkoman. Více informací
- Živý produkt
bez pasterizace - Kouzelná barva pochází z fialové mrkve
- S fermentovanou sójovkou místo rybí omáčky
- Váš první krok k lepšímu trávení
Pokaždé není dostatek času všechny části pokrmu připravovat od základu doma, proto je důležité si najít poctivého dodavatele kvalitních produktů, na jejichž přírodní původ, zpracování bez konzervantů a skvělou chuť se můžete spolehnout.
Pavla Janečková Hájková
autorka kuchařky, foodblogerka
Moje hodnocení
Pro některé je už Kimchi stálicí v jejich jídelníčku, zatímco pro druhé jde stále o nový objev. Kimchi si můžete dát samostatně, jako přílohu nebo ho použít jako přísadu do svých oblíbených jídel – nejlépe až nakonec či rovnou na talíř. Pokud s ním teprve začínáte, dejte si třeba po každém jídle jednu vidličku na trávení. Zvyknete si na jeho chuť a pak už bez něj nedáte ani ránu. Uvidíte.
Vyrobili jsme Kimchi přesně tak, jak ho máme rádi. A podle ohlasů našich zákazníků se nám to povedlo – je prý až tak dobré, že ho jí nejraději samotné. A to nám dělá velkou radost.
Kdybychom měli vystihnout chuť našeho Kimchi jedním slovem, řekli bychom hravost. Oproti kysanému zelí má výraznější a slanější chuť, křupe, příjemně štípe a brní na jazyku. Mňam.
Většinu lidí překvapí, že Kimchi Natur vlastně až tak nepálí. Kdo má ostré rád, ať zkusí naše Kimchi Pálivé, pro ty ostatní včetně dětí máme Kimchi Nepálivé.
Kimchi nakopává imunitní systém, udržuje zdravé srdce a pomáhá při trávení. S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterií. Má velmi vysoký obsah vlákniny a nízký obsah kalorií, čímž je ideální pro hubnutí.
Fermentace (neboli kvašení) je jeden z těch vůbec nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny. Kimchi dokonce zařadil světově uznávaný časopis o zdraví Health mezi 5 nejzdravějších pokrmů světa. Říká se mu také zabiják chřipky.
Kimchi je živý produkt, tedy stále fermentuje. Skladujte ho prosím v ledničce, kde se fermentace zpomalí, aby zůstalo hezky křupavé a tak akorát kyselé.
Kimchi od Živiny je 100% rostlinného původu a je tedy vhodné i pro vegany.
Kimchi Natur. Mléčně kvašená zelenina. Pekingské zelí, voda, ředkvička červená, červené zelí, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), mrkev fialová, jarní cibulka, česnek, chilli vločky Gochugaru (< 1 %), zázvor, rýžová mouka, himálajská sůl.. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte při teplotě od +2 °C do +6 °C a po otevření spotřebujte do 5 dnů.
Minimální trvanlivost: Min. trvanlivost 6 měsíců.
Země původu: EU
Nutriční hodnoty na 100 g
Energie 114 kJ / 27 kcal
Tuky < 0,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 3,5 g
Z toho cukry 0,4 g
Bílkoviny 1,7 g
Sůl 1,7 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pálivé kimchi |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Složení: | Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.