Kimchi středně pálivý korejský fermentovaný salát s probiotiky 5 kg

Kimchi je svěží, křupavý korejský zelný salát, co pomalu kvasí do krásy. Nálož vitamínů, minerálů a probiotik s nízkým obsahem kalorií. V našem podání je tento fermentovaný salát rostlinný a chuťově vymakaný. Místo rybí omáčky používáme vysoce kvalitní japonskou přírodně fermentovanou sójovou omáčku. 

 

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyrábí se - max 7 dnů
Možnosti doručení
Kód: 1078
1 890 Kč –15 % 1 590 Kč 1 419,64 Kč bez DPH 31,80 Kč / 100 g
Kimchi středně pálivý korejský fermentovaný salát s probiotiky 5 kg
Kimchi kbelik 5L viz 1a
Akce Chlazené
1 890 Kč –15 %

Korejský zázrak, co kvasí do krásy

 

Naše kimchi je charakteristické svou komplexní chutí, kde jako první vyniká typická kyselost a jemná pikantnost. Jde o naloženou, fermentovanou zeleninu za pomoci bakterií mléčného kvašení, a zároveň o jeden z nejzdravějších způsobů zpracování zeleniny.

Kimchi si díky svým vědecky prokázaným účinkům na lidské zdraví zasloužilo zařazení světově uznávaným časopisem Health mezi 5 nejzdravějších pokrmů světa. Říká se mu také zabiják chřipky.

S každým soustem konzumujete pořádnou porci vitamínů, ale také vápník, železo, velké množství antioxidantů či probiotik ve formě přátelských Lactobacillus bakterií.

Lze si ho dát samostatně, jako přílohu nebo použít jako přísadu do jídel.

SloženíPekingské zelí, voda, ředkvička červená, červené zelí, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice – lepek odstraněn během fermentace, jedlá sůl), mrkev fialová, jarní cibulka, česnek, chilli vločky Gochugaru (< 1 %), zázvor, rýžová mouka, himálajská sůl.

Skladování: Skladujte při teplotě od +2 °C do +6 °C a po otevření spotřebujte do 5 dnů.

Trvanlivost: Min. trvanlivost 6 měsíců.

Výživové údaje na 100 g:

Energie 114 kJ / 27 kcal
Tuhy < 0,3 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 3,5 g
Z toho cukry 0,4 g
Bílkoviny

2,0 g

Vláknina

1,7 g

Sůl

1,7 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Pálivé kimchi
Hmotnost: 5 kg
Složení: Vegan
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: