Kimchi ŽIVINA
Střeva jsou klíčová pro naši imunitu. Proto je velmi důležité si udržet střevní mikroflóru. Probiotika jsou živé organismy přirozeně se vyskytující právě v našich střevech, kde udržují rovnováu a zabraňují přemnožení bakterií škodlivých.
A proto tady máme Kimchi! Kimchi je kvašený zelný korejský salát. Právě on vám může ke zdravé mikroflóře pomoci. Kvašení je odedávna používaný způsob, jak uchovat sezónní zeleninu. Základní surovinou Kimchi je pekingské zelí, ke kterému se přidávají další suroviny, jako jsou např. mrkev, paprika, cibule, dochucené kořením dle vlastní chuti.
Kimchi jako plnohodnotné jídlo
Kimchi si dopřávejte každý den, stačí i jen pár soust pro zdravé trávení. Já se svou ženou už řadíme mezi Kimchi-závisláky, kdy nám vydrží jedna sklenička jeden až dva dny. Velmi rádi ho kombinujeme s rýží, hummusem nebo jen tak na vidličku.
Objevujte nové chutě Kimchi
Křupavý a štiplavý korejský salát Kimchi nabízíme v 5 obměnách. Kimchi Natural je základní recepturou Kimchi salátu. Pátá chuť, tzv. „umami“, není tolik známá, ale v jídlech se objevuje velmi často. Jde o delikátní, lahodnou chuť. Této chuti jsme dosáhli v Kimchi Klasik pomocí glutamatu a vynechali jsme v něm červené zelí. Červené zelí ale v sobě skrývá Kimchi Natural a to především proto, abychom vybalancovali chutě bez použití glutamatu.
6. smysl
Znám ten pocit, kdy se rozhodujete, kterým Kimchi začít. Proto jsme na ŽIVINA vytvořili balíček „6. Smysl“, ve kterém si můžete vybrat hned 6 skleniček Kimchi v libovolné kombinaci.
Vymáčkli jsme maximum chutí