Balíček na Teriyaki udon nudle
Připravte si doma snadno a rychle fantastické teriyaki udon nudle, které budou chutnat jako od asijského šéfkuchaře. Z balíčku uvaříte 5-6 porcí japonských nudlí s již dokonale vyváženou chutí. Mňam.
Teriyaki omáčka je jedním ze základů japonské kuchyně. Má kouřovou, lehce ořechovou chuť díky pečenému sezamu, a je dokonale vyvážená slanou, sladkou, pepřovou a ovocnou chutí. Vaříte asijskou kuchyni poprvé? Vůbec nevadí! Díky naší omáčce si snadno a rychle uvaříte Teriyaki udon nudle, co budou chutnat jako z dobré restaurace. Přidejte protein dle svého gusta a zeleninu jako třeba pórek, mrkev, červenou cibuli a papriku. Hotové nudle pak ideálně posypte opraženým sezamem, nadrobno nakrájenou jarní cibulkou nebo sójovými výhonky. Inspirujte se receptem, který jsme pro vás natočili s šéfkuchařem Štěpánem Návratem.
Balíček obsahuje:
- Teriyaki omáčka 270 g
- Udon nudle předvařené 4 x 200 g
SLOŽENÍ:Teriyaki omáčka. Sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, pšenice - lepek odstraněn behem fermentace, jedlá sůl), cukr třtinový, rýžové víno Mirin (lepkavá rýže, voda, rýže, výtažek z citrónu), voda, česnek, zázvor, shitake houba, mořská řasa, skořice, badyán). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a hořčice.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte na temném, chladném a suchém místě, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 7 dnů.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
Energetická hodnota 772 Kj / 184 Kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 38 g
z toho cukry 36 g
Bílkoviny 4,9 g
Sůl 9,2 g
SLOŽENÍ: Pšeničná mouka 64 %, voda, tapiokový škrob, sůl, regulátor kyselosti E270 a E325, stabilizátor E401.
SKLADOVÁNÍ: Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota 508 Kj / 120 Kcal
Tuky 0,4 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 26 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 3 g
Sůl 0,33 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Balíčky na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 1.1 kg |
Mistrem asijské kuchyně: Teriyaki udon nudle do 10 minut
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.