Balíček na vaření - Balijské kari do 15 minut
Vše, co potřebujete k přípravě balijského kari. Balíček obsahuje Balijskou kari pastu 140 g, jasmínovou rýži 1kg a kokosové mléko 1l na vaření. Z tohoto balíčku uvaříte až 6 porcí zeleného kari a nějaká rýže ještě zbyde.
Autentické Thajské zelené kari z čerstvých surovin, které jsme uvařili ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Uvařte si doma výborné thajské kari s rýží za 15 minut a pochutnejte si jako v restauraci. Jedna sklenice naší „zelené kari pasty“ vystačí na 4-6 porcí. Video recept najdete níže.
Video recept na Balijské kari
Balíček obsahuje:
- Balijské kari 140 g
- Jasmínová rýže 1kg
- Kokosové mléko Aroy-D 1l
Balijské kari má mnohem blíže evropským chutím. Má jemnější a lehce oříškovou chuť, která vás ihned přenese do indonéské restaurace.
Toto Balijské kari kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Ten nyní slaví úspěch s asijskou kuchyní ve své restauraci PRU58 v pražských Holešovicích.
K omáčkám jsme se Štěpánem natočili i sérii videí s recepty a tipy na vaření. Z jedné sklenice uvaříte 6-10 porcí kari – podle toho, jak to máte rádi pálivé. Na jedno vaření pro 2 porce používáme běžně 2 lžíce kari.
Složení: Olej řepkový, cibule červená, palmový cukr, kokos strouhaný, kešu oříšky, česnek, citrónová tráva, zázvor, galangal kořen, kurkuma kořen, chilli papričky (< 2,5 %), sůl jedlá. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, sóji, pšenice, celeru a hořčice.
Skladování: Skladujte mimo sluneční záření při teplotě do 25 °C, po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota |
1592 Kj / 384 Kcal |
Tuky |
32 g |
Z toho nasycené mastné kyseliny |
7,5 g |
Sacharidy |
21 g |
Z toho cukry |
12 g |
Bílkoviny |
3,1 g |
Sůl |
1,3 g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Balíčky na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.14 kg |
Složení: | Vegan |
Mistrem asijské kuchyně: Balijské kari do 15 minut
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.